linkedin2 twitter facebook instagram check arrow-left arrow-right arrow-left-2 arrow-right-2 play share search download envelope

'Hier is elke dag een lesdag'

Groeikansen

Wie verder wil komen in zijn vak, is bij het Sophia Kinderziekenhuis aan het goede adres. Om de allerbeste zorg te kunnen leveren, volg je regelmatig cursussen en trainingen. En wil je meer uit je carrière halen, dan zijn er legio mogelijkheden. Kansen om onderzoek te doen, vervolgstudies tot bijvoorbeeld verpleegkundig specialist, en vele cursussen.

Onderzoek, opleiding en ontwikkeling

Veel kansen om je kennis te verbreden en verdiepen

Klinische les: de dagelijkse opleiding

Bijna dagelijks volg je een klinische les. Hierin leer je meer over bijvoorbeeld de laatste behandelmethoden. De lessen worden gegeven door gespecialiseerde verpleegkundigen, artsen of externen.

'Geen dag is hetzelfde'

"Ik werk in een team, een veilige omgeving, waar ruimte is om te groeien en waar je ook op moeilijke momenten met elkaar kunt praten en lachen."
- Klarieke Bravenboer

Lees het verhaal van Klarieke

Werken in een academisch ziekenhuis vraagt wel wat van jou

Het Sophia Kinderziekenhuis is een universitair medisch centrum. We geven niet alleen topzorg aan zieke kinderen en obstetrische patiënten, maar zijn ook continu bezig om de zorg te verbeteren. Bijvoorbeeld door artsen op te leiden en nieuwe behandelmethodes en medicijnen te ontwikkelen. Als verpleegkundige ben je ook bezig om extra onderzoeksmateriaal af te nemen en co-assistenten wegwijs te maken. Je hebt contact met veel verschillende specialisten. Dit vraagt om een flexibele en leergierige houding. Om mensen die zichzelf én de zorg voor onze patiëntjes willen verbeteren.

Direct solliciteren

Ben je geïnspireerd en wil je direct reageren? 

Bekijk hier onze vacatures